Automaattiset päivitykset

Automaattiset päivitykset voidaan määrittää siten, että ne lataavat ja asentavat päivitykset automaattisesti tai lataavat päivitykset ja pyytävät sitten käyttäjää asentamaan päivitykset itse. (Voit tarkistaa Microsoft Update -sivustossa, onko automaattiset päivitykset otettu käyttöön.)

Jos käyttöjärjestelmä on Windows XP Service Pack 2, näet seuraavan ikkunan, kun määrität automaattisen päivitystoiminnon.Valitsemalla Automaattinen (suositus) saat tarvitsemasi päivitykset

Kuva 1 ValitsemallaAutomaattinen (suositus)saat tarvitsemasi päivitykset.

Valitse Automaattinen (suositus) – Lataa ja asenna suositellut päivitykset tietokoneeseeni automaattisesti. Kun valitset tämän vaihtoehdon, sinun ei tarvitse muistaa asentaa päivityksiä, kun ne on ladattu tietokoneeseen.

Huomautus: Jos tietokoneen virta on katkaistuna määritettynä päivitysaikana, päivitykset asennetaan, kun käynnistät tietokoneen seuraavan kerran.

Sinun on ehkä hyväksyttävä käyttöoikeussopimus ennen joidenkin päivityksen asentamista, ja jotkin päivitykset asennetaan loppuun vasta tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Jos valitset jonkin muun kuvan 1 vaihtoehdoista, sinun on asennettava päivitykset itse niiden lataamisen jälkeen. Päivitykset otetaan käyttöön vasta asentamisen jälkeen, joten tietokone ei ole suojattu päivitysten asentamiseen saakka.

Jos valitset kohdan Lataa päivitykset automaattisesti. Älä asenna niitä puolestani., uudet päivitykset ladataan automaattisesti, mutta sen jälkeen näyttöön tulee kuvan 2 ilmoitus. Asenna päivitykset napsauttamalla sitä, jolloin uudet ohjelmat toimivat koneellasi.

Muistutus tulee näyttöön aina, kun käynnistät tietokoneen.

Napsauttamalla ilmoitusta voit tarkistaa päivitykset ja asentaa ne.

Kuva 2 Napsauttamalla puhekuplaa voit tarkistaa päivitykset ja asentaa ne

HTML Comment Box is loading comments...