Comody System Utilities

Windowsin aktiivinen käyttö jättää helposti turhia tiedostoja koneelle. Kiintolevyn lisäksi järjestelmärekisteri kerää ylimääräisiä avaimia, jotka hidastavat järjestelmää.

Comodo System Utilities on ilmainen järjestelmän puhdistustyökalu. Sen avulla turhien tiedostojen poistaminen, järjestelmärekisterin siivous ja käynnistyksen optimointi on helppoa: karsta häviää koneesta muutamalla hiiren klikkauksella.

Käyttöliittymä on moderni ja selkeä. Näennäisestä helppokäyttöisyydestä huolimatta ohjelmaa on syytä käyttää harkiten, sillä väärien tiedostojen ja rekisteriavaimien poisto voi aiheuttaa ongelmia käyttöjärjestelmän toimintaan.

Perinteisten siivoustoimintojen lisäksi mukana on salassa pidettävien tiedostojen turvalliseen poiston toiminto sekä lukittujen käyttöjärjestelmän tiedostojen hävitys.

Arkisessa käytössä tärkeämpi apuväline on helppokäyttöinen toiminto yksityisyyssuojan parantamiseen. Sen avulla yhteiskäytössä olevalta tietokoneelta voi näppärästi poistaa yksityisyyttä uhkaavat käytön jäljet.

http://system-utilities.comodo.com/

Lähde: Tietokone.fi