Miten välttää tyypillisiä huijauksia

Valitettavasti internetistä löytyy paljon huijaus-sivustoja, joiden päätarkoitus on vain rahastaa ja luonnollisesti tämä tekee minun työstäni vaikeampaa. Fakta on se, että rahantulo vaati paljon työtä ja on olemassa ihmisiä, jotka kuvitelevat saavansa maksullisen valmiin systeemin, joka tuottaa niille miljoonia. Todellisuudessa ne vain menettävät rahansa. Okei, tämä on hyvin jyrkästi sanottu, tarkoitukseni on vain varoittaa. Kunhan tutkit palveluntarjoajan taustat ennen kuin allekirjoitat mitään sopimuksia.

 

Maksu surffaamisesta tai tutkimuksista

Kaikki kuulostaa niin helpolta, surffailet vain netissä, vastailet nettikyselyihin / tutkimuksiin, lähettelet jotain sähköposteja ja vastineeksi saat joka kuukausi maksun.

Jos tämä OIKEASTI olisi niin simppeliä ja helppoa, niin mehän kaikki lopettaisimme omat työmme ja tekisimme vain näitä. Usein tämän tyyppiset tahot houkuttelevat ihmisiä ilmaisilla krediteillä. Eli kun luot käyttäjätilisi tänään, niin saat x määrän rahaa. Todellisuudessa kun saat sen x summan, sinä et pysty sitä ikinä nostamaan sieltä. Nämä tahot ovat oivaltaneet, että ihmiset usein eivät jaksa tapella maksamattomista maksuista, joten ne yksinkertaisesti ei maksa. Kuten aiemmin mainitsin, kaikki tahot eivät huijaa, kuhan vaan varmistat kenen kanssa olet tekemisissä, ennen kun alat tekemään yhtään mitään.

Huijaus Google Adsensellä

Tämä palvelu on saavuttanut aivan käsittämättömän suosion internetissä, joten siihen kohdistuu paljon huijauksia.

Tämän palvelun avulla voit sijoittaa sivustollesi eri tyyppisiä mainoslinkkejä. Perusajatukena tässä on se, että aina kun joku klikkaa mainoslinkkiä, niin saat siitä pienen maksun. Jos sivustollasi on paljon kävijöitä, niin klikkauksiakin on paljon enemmän, jolloin pienestä maksusta alkaa muodostua jo kohtalainen tulonlähde. 

Kuulin tälläisestä huijaus-softasta kuin "Adsense Ready". Tämän ohjelman avulla voit ladata tonneittain valmiiksi kirjoitettua sisältöä ja julkaista sen omalla sivustolla. Lopputulos on se, että sinulla on sekunnissä mieletön sivusto hienolla kontekstillä. Kuulosta hienolta, eikö?

Vastaan tulee aika iso ongelma. Eli hakukoneet eivät listaa tämmöisiä sivustoja, koska niissä on dublikaatti filtteri, joka tarkistaa ovatko nämä sivut kopioitu jostain toisesta sivustosta. Kokonaisuudessa tämmöisellä sivustolla on aika olemattomat mahdollisuudet listautua yhtään mihinkään. Eli rahat menisivät hukkaan.

Internetissä on paljon muitakin huijaus-sivustoja. Nämä olivat yleisimmät, johon olen itse törmännyt. Totuus on se, että oikotietä ei ole olemassa. Jos haluat ansaita rahaa netissä, sinun täytyy tehdä sen eteen työtä.