Kuinka tehdä rahaa informatiivisellä sivustolla

Internet itsestään on informatiivinen väylä, jossa päivittäin käy miljoonia ihmisiä. Ihmiset käyttävät Googlea, MSN:ää tai Yahoo:ta etsiäkseen eri tyyppistä informaatiota. Ihmiset tarvitsevat siis informaatiota ja sinä voit rakentaa sivuston, joka tarjoaa sitä.

 

Miten se tapahtuu

Tämä ei kuuluu kategoriaan "Miten rikastua hetkessä", tämä keino vaati paljon työtä, omaa henkilökohtaista aikaa ja kärsivällisyyttä. Paljon työtä, koska informatiivinen sivusto ei voi koostua muutamasta sivusta, mitä enemmän on kontekstia, sitä paremmin lukijat viihtyvät sivuillasi. Muutenkin, jotta hakukone huomioisi sivuston listauksessaan, siinä pitää olla vähintään 20 hyvin toteutunutta sivua. Kärsivällisyyttä, koska kun saat sivuston valmiiksi, niin kävijämäärät eivät ihan hetkessä nouse. Tämä tapahtuu ajan kanssa, koska taas kaikki riippuu hakukoineista.

Ohessa on internetin suosituin taho, joinka avulla voit ansaita extraa.

Google Adsense

Tämän palvelun avulla voit sijoittaa sivustollesi eri tyyppisiä mainoslinkkejä. Perusajatuksena tässä on se, että aina kun joku klikkaa mainoslinkkiä, niin saat siitä pienen maksun. Jos sivustollasi on paljon kävijöitä, niin klikkauksiakin on paljon enemmän, jolloin pienestä maksusta alkaa muodostua jo kohtalainen tulonlähde. 

Jotta hakukoneet listaisivat sivustoa, sen on oltava rakenteellisesti ja sisällöllisesti hyvin toteutettu. Aiheesta lisää täällä. 

Toki internetissä on paljon muitakin vastaavanlaisia tahoja, mutta Google Adsense on ehdottomasti niistä paras.