5 konkreettista keinoa ansaita rahaa

Alla olevat keinot on todettu toimiviksi.

 

 

1) Myy tuotteita netissä (konkreettiset tuotteet)

Tuotteiden myynti on yleisin idea, joka juolahtaa ihmisille mieleen ja se onkin hyvin tuottoisa, mikäli pystyt huolehtimaan seuraavista asioista.

Jos haluat myydä omia tuotteita, niin käytännössä tulet olemaan vastuussa kaikesta, esim. asiakaspalvelusta, tilauksien / maksujen seurannasta, tuotteiden lähettämisestä jne. Maksujen osalta seuranta on nykyään hyvin helppoa verkkopankkien avulla.

2) Myy omia tuotteita netissä (e-Tuotteet)

e-Tuotteet tai digitaaliset tuotteet ovat helposti siirrettävissä tai ladattavissa internetissä. e-Kirjat (sähköiset kirjat) ovat myydyimpiä tuotteita internetissä. Useinmiten ne on luotu Adobe Professional - ohjelmiston avulla (maksullinen). Jos omistat Microsoft Wordin, niin voi ladata Microsoftin sivuilta ilmaisen lisäosan, joka mahdollistaa word dokumenttien tallentamisen PDF formaattiin. Saat sen täältä. Tämä on siis tarkoitettu Microsoft Office 2007:lle. 

Eli jos tiedät jostakin aiheesta jotain, voit kirjoittaa vaikka lyhyehkön oppaan "Miten teet jotain" tai "Kuinka onnistut jossain". Esimerkiksi jos tiedät kalastuksesta, kirjoita aloittelijoille vinkkejä tai omia kokemuksia. 

3) Myy tarpeettomia tavaroita huutokaupassa

Kenellä ei olisi tarpeettomia tavaroita lojumassa kotona?! Perusta oma käyttäjätili esim. Huuto.net tai Keltainepörssi palveluissa ja ala myymään käyttämättömiä tavaroitasi.

4) Myy omaa palvelua

Oletko hyvä kirjoittamaan? Oletko sovelluskehittäjä? Konsultti? Elance.com kautta voit tarjota omia palveluitasi ja ansaita rahaa. Tämä on aika kätevä sivusto, sillä se ohjaa sinulle potenttiaalisia ostajia, jotka ovat kiinnostuneet sinun palveluista.

5) Dropshipping-palvelu

DropShipment on palvelu, jossa tuote toimitetaan suoraan loppuasiakkaallesi. Palvelun avulla voit tarjota tuotteita asiakkaillesi palveluntarjoajan tuotevalikoimasta ja yleensä toimituksesta suoraan asiakkaalle. Palvelun paras ominaisuus on se, että sinun ei tarvitse huolehtia tuotteiden hankinnasta, varastoimisesta tai kalliista logistiikkajärjestelystä. Kirjoita Googlen hakuun dropshipping ja vertaile vahtoehtoja.