Tallenna musiikkia nettiradioasemilta 

Nexus Radion käyttöliittymä on tyylikäs ja selkeä. Radioasemat on järjestetty musiikkityylin mukaisiin kategorioihin, ja jokaisesta asemasta kerrotaan musiikin bittivirta sekä tiedostomuoto. Asemia voi lisätä suosikeiksi, ja hakutoiminnot ovat monipuoliset. Ilmaisia nettiradioasemia on yli kymmenen tuhatta.

Musiikin kuuntelu ei juurikaan eroa tavallisesta mp3-musiikin kuuntelusta. Musiikkikappaleen nimi vieritetään ikkunassa. Musiikkia voidaan toistaa musiikkisoittimista tutun visualisoinnin vauhdittamana.

Äänenlaatu riippuu radioasemasta, mutta parhaimmillaan sitä on vaikea erottaa hyvälaatuisesta mp3-kappaleesta. Ohjelmassa on taajuuskorjaus ja äänitehosteita, joilla voidaan säätä esimerkiksi kaikua.

Mielenkiintoiseksi Nexus Radion tekee mahdollisuus tallentaa musiikit tietokoneelle. Quick Record -toiminto aktivoituu tallennuspainiketta painamalla. Ohjelmassa on lisäksi tallennuksen ajastustoiminto. Hakutoiminnolla voi etsiä musiikkia vaikka artistin nimellä.

Nettiradioiden lisäksi musiikkia voidaan tallentaa tietokoneeseen kytketystä äänilaitteesta. Tallennettu musiikki voidaan järjestää soittolistoihin tai siirtää musiikkisoittimeen. Musiikkikappaleista voidaan leikata ja tallentaa soittoääniä puhelimeen.

Käyttöjärjestelmä, Windows XP, Vista, 7.

Ohjelman saa ladattua tästä.

Lähde: Tietokone.fi