Optimoi ja siivoa Windows

Windowsin optimointiin on useita eri apuohjelmia. Ilmainen Advanced SystemCare Free siivoaa turhat tiedostot ja optimoi Windowsin yhdellä hiiren napsautuksella.

Advanced SystemCaren tummasävyinen käyttöliittymä on tyylikäs ja selkeä. Toiminnoista on selvä suomenkielinen selvitys.

Siivousoperaatioon on kaksi vaihtoehtoa. Nopea, noin minuutin kestävä Pikahuolto käy läpi rekisterin, etsii haittaohjelmia, poistaa turhat kuvakkeet ja tilapäistiedostot sekä muut turhaan tilaa vievät tiedostot. 5–10 minuuttia kestävässä Täyshuollossa tarkistetaan ja eheytetään lisäksi kiintolevy.

Eri vaiheiden löytämät ongelmat ja poistettavista tiedostoista vapautuva levytila näytetään selvästi. Skannauksen edistymistä on helppo seurata. 

Varsinaiset korjaukset tehdään toisella hiiren napsautuksella. Ennen niiden suorittamista ohjelma tekee automaattisesti palautuspisteen, joten Advanced SystemCarea voidaan käyttää huoletta.

Windowsin toimintaa voi myös nopeuttaa uudella Turbo Boostilla. Siinä valitaan joko pelaamiseen tai työskentelyyn optimoitu tila. Sen mukaan Advanced SystemCare sammuttaa tarpeettomia palveluita ja nopeuttaa siten tietokonetta. 

Ohjelmassa on myös suuri joukko apuohjelmia esimerkiksi ohjelmien poistamiseen ja kiintolevyn siivoamiseen. 

Advanced SystemCare on helppokäyttöinen ja tehokas työkalu Windowsin nopeuttamiseen.

 

Ohjelman saa asennettua suoraan tästä linkistä. Käyttöjärjestelmät Windows XP - 7.

Lähde: Tietokone.fi