F-Securen Policy Manager 10 automatisoi tietoturvan hallinnan

Uusi Policy Manager 10 -versio säästää aikaa ja tehostaa merkittävästi päivittäisiä tietoturvarutiineja.

Kaikkien toimintojen yhdenmukaisuus, nopeus ja tehokkuus ovat olennainen osa yritysten tehokasta tietohallintoa. Uuden F-Securen Policy Manager 10 –ratkaisun toiminnot on automatisoitu tehostamaan kaikkia osa-alueita, mikä vähentää merkittävästi yritysten tietohallinnon työmäärää.

Policy Manager 10 automatisoi useat päivittäiset rutiinitoiminnot kuten käyttöönotettavien tietokoneiden suojaamisen ja käytöstä poistettujen koneiden irrottamisen hallinnan piiristä. Ratkaisun täysin uudistettu automaatio vähentää tietoturvan ylläpitäjien työkuormaa.

“Huipputason automatisoinnin ansiosta Policy Manager vähentää merkittävästi tietohallinnon manuaalista työmäärää ja säästää aikaa. Se on ihanteellinen hallinnointityökalu yrityksille, jotka voivat entistä paremmin hyötyä F-Securen palkituista* tietoturvaratkaisuista”, toteaa Solution Manager Esa Tornikoski F-Securesta.

3000 käyttäjän yritysympäristössä tehdyt testit osoittivat muun muassa, että tietoturvan tilannetiedon lataaminen vie vain kymmenesosan aikaa aiempaan versioon verrattuna. Testien mukaan myös päivittäinen manuaalinen työmäärä pienentyi huomattavasti. Kuukausitasolla tämä näkyi yhden päivän työajan säästönä käytöstä poistettujen laitteiden hallinnassa.

Policy Managerin keskitetyn hallinnan avulla valvojat voivat etätoiminnolla asentaa, määritellä ja seurata työasemien, palvelinten ja muiden suojattavien kohteiden tietoturvan tilaa yhdestä pisteestä. Policy Manager 10 sisältää useita ominaisuuksia, jotka lisäävät sekä tehokkuutta että suorituskykyä.

Automaattiset toiminnot uusien työasemien liittämiseen keskitettyyn hallintaan ja vanhojen poistamiseen
Active Directory -rakenteen monistaminen suoraan Policy Manager -hallintaan
Usean eri pääkäyttäjän tuki hallintaympäristössä (täydet tai lukuoikeudet)
Tehostettu suorituskyky uuden arkkitehtuurin ansiosta
Lisätietoja F-Secure Policy Manager 10 –ratkaisusta osoitteessa:

www.f-secure.fi/policymanager