Windows 7

Miksi siirtyä uuteen Windows 7 -käyttöjärjestelmään?

Muutama vuosi sitten aloimme kysyä tietokoneen omistajilta, mitä he haluaisivat uudelta käyttöjärjestelmältä. Windows 7 on vastaus näihin toiveisiin. Niinpä se tarjoaa ratkaisuja useisiin yleisimpiin peruskäyttäjän kipupisteisiin.

Entistä helppokäyttöisempi ja nopeampi

Windows 7 on helppokäyttöinen, nopea ja viehättävä. Paremmat tavat löytää ja hallita tiedostoja, kuten Pikaluettelot ja parannetut tehtäväpalkin esikatselut, auttavat sinua jokapäiväisissä tehtävissä. Windows 7 on suunniteltu nopeammaksi ja luotettavammaksi, jotta tietokoneesi toimisi kuin haluat sen toimivan.

Tee töitä missä tahansa

Tänä päivänä toimisto voi näyttää hyvin erilaiselta. Se voi olla hiljainen kahvilan nurkkaus tai aula, takapiha tai puistonpenkki. Mihin ikinä vietkään kannettavan tietokoneesi ja työsi, Windows 7 -käyttöjärjestelmä on suunniteltu auttamaan sinua saamaan asiat tehdyksi.

Sopivin valinta yrityskäyttöön

Windows 7 Professionalin avulla yritysverkkoihin saadaan yhteys vaivattomasti ja entistä turvallisemmin, joten se on täydellinen valinta yrityskäyttöön. Windows 7 Professionalia ei ole kuitenkaan tarkoitettu pelkästään työkäyttöön, sillä se sisältää myös Windows Home Premium -version viihdetoiminnot.

Lähde:Microsoft

HTML Comment Box is loading comments...