Mainosta nettisivuasi YouTubessa

YouTubesta on tullut avain mielettömän suosittu maailmanlaajuisesti. Miksi et hyötyisi tästä mainostamalla sivujasi pienellä video-esittelyllä. Samalla tavalla kuin nettisivuja voi optimoida, YouTuben videoitakin voi optimoida.

Optimointi tapahtuu Titlen = Otsikon ja Description = Kuvauksen avulla. Näiden tietojen avulla hakukoneiden robotit osaavat indeksoida samalla tavalla kuin nettisivujakin. Oman nettisivun promoaminen ehdottomasti tuo sivuillesi lisää kävijöitä.

Miten videon lisääminen YouTuben onnistuu

Ennen vanhaan piti hakkia erilaisia ohjelmia, jotta saisi oman videon muutettu oikeaan formaattiin. Nykyään digiaikan ansiosta videoiden jakaaminen internettiin onnistuu liiankin helposti. Kun haluat jättää YouTubeen oman videon, sinun ei edes tarvitse välittää formaateista, koska se tukee melkein kaikkia. Itse palvelu on erittäin helppo käyttää, kirjoudu tästä http://www.youtube.com ja kokeile.

Jos sinulla on Windows XP tai uudempi, voit käyttää videoiden editoimiseen windowsin natiiviohjelmaa nimeltään Windows Movie Maker.