Yrityksille: Toimi tehokkaasti mistä tahansa

Säästä rahaa ja paranna työntekijöiden tuottavuutta ja yrityksen tehokkuutta Microsoftin viestintä- ja yhteistyöratkaisuilla. Valitsetpa sitten itse ylläpitämäsi viestintäohjelmistoratkaisun, Microsoftin tai sen sertifioiman kumppanin ylläpitämän ratkaisun tai itsellesi sopivan yhdistelmän näistä kahdesta, voit aina hyödyntää tekniikoita, joilla voit pitää yhteyttä ja työskennellä tehokkaasti riippumatta siitä, mihin työsi sinut vie.

Microsoftin parannetut viestintä- ja yhteistyöratkaisut auttavat sinua seuraavissa:

Paranna tuottavuutta, liikkuvuutta ja mobiilikäyttöä: Ratkaise liiketoiminnan haasteita ja toimi entistä tehokkaammin myös toimiston ulkopuolella ja matkustaessasi. Käytä sähköposteja, yhteystietoja, kalenteria ja yritystietoja miltei mistä tahansa tietokoneesta tai matkapuhelimesta Internetin etäyhteyden kautta.
Pienennä kustannuksia ja yksinkertaista käyttöä: pienennä laitteisto-, ohjelmisto- ja henkilöstökustannuksia ottamalla käyttöön palveluina tarjottavat ohjelmistot, joista maksat etukäteen sovitun kuukausimaksun ja jotka vähentävät IT-infrastruktuurin ylläpitoon ja hallintaan kuluvia resursseja.

Paranna tiimityötä ja yhteistyötä: Jaa ideoita sekä tietoja ja tee yhteistyötä ryhmäprojekteissa entistä tehokkaammin. Käytä tiedostoja ja pidä kokouksia verkossa hyvin suojatussa keskitetyssä sijainnissa Live Meetingillä. Se on tilattava verkkokokouspalvelu, joka tuo yhteen kokousten, koulutusten ja tapahtumien yleisön.
Yksinkertaista IT-suojausta ja paranna luotettavuutta: hanki ammattimainen hallinta, ajoitetut tietojen varmuuskopioinnit, alan parhaat järjestelmäkeskukset, taloudellisesti tuetut palvelutasosopimukset ja aina käytettävissä oleva IT-tuki tilaamalla Microsoftin tai sen kumppanin isännöimiä palveluita.

Isännöidyt ratkaisut

Business Productivity Online Suite: yritystason tuotanto- ja viestintäohjelmistot, jotka tarjotaan tilattavina palveluina ja joita isännöi Microsoft.

Microsoft Communication Services: joukko yritystason ohjelmistoja, jotka tarjotaan tilattavina palveluina ja joita isännöivät sekä tukevat Microsoftin sertifioimat kumppanit.

Yrityksen tiloissa käytettävät ratkaisut

Microsoft Exchange Server 2010

• Käytä kaikkea viestintääsi – sähköposti, vastaaja, pikaviestintä ja paljon muuta – suoraan työtietokoneestasi ja miltei mistä tahansa selaimesta tai mobiililaitteesta.

• Suojaa viestintäsi viruksilta ja roskapostilta sekä sisäisillä suojausominaisuuksilla että laajalla valikoimalla kolmansien osapuolien suojaustuotteita.

• Hyödynnä yksinkertaisia järjestelmäpalautustoimintoja, joilla voit jatkaa viestintää keskeytyksettä myös vikatilanteissa, ja uusia itsepalveluominaisuuksia, joilla työntekijäsi voivat suorittaa itse yleisiä tehtäviä ilman tukiyhteydenottoja.

Microsoft Office SharePoint Server 2007

• Jaa tiedostoja, tiimikalentereita, yhteystietoja ja tehtäviä yhdessä Internet-sijainnissa.

• Mahdollista monipuolinen yhteistyö ja paranna tuottavuutta.

• Nauti saumattomasta yhteensopivuudesta Microsoft Office Outlook® -ohjelman kanssa ja käytä kalentereita, yhteystietoja ja tehtäviä.

Microsoft Office Live Meeting

• Microsoft Office Live Meeting on verkkokokouspalvelu, jonka voit hankkia tilattavana palveluna tai jota voit isännöidä itse. Voit tavata kollegoita verkossa, minkä ansiosta voitte tehdä yhteistyötä reaaliajassa pitkistä välimatkoista huolimatta.

Microsoft Office Communications Server 2007

• Microsoft Office Communications Server 2007 R2 auttaa sinua tarjoamaan käyttäjillesi viestintäpalveluita entistä helpommin ja järkevämmin. Tämän ansiosta kaikki organisaatiosi käyttäjät voivat olla yhteydessä juuri haluamiinsa henkilöihin haluamanaan ajankohtana juuri niillä sovelluksilla, joita he käyttävät eniten.

Lähde: Microsoft