HTML-oppaat

eräsin tälle sivulle linkkeja hyviin oppaisiin. Internetissä on tonneittain materiaalia tästä aiheesta, jotkut sivut on hyviä ja jotkut taas ei. Kirjoita Googlen hakuun html opas ja vertaile vaihtoehtoja. Ohessa on kuitenkin valmis lista.

Kuitenkin jos sinulla ei ole aikaa opetella HTML-koodia, niin netistä saa myös valmiitakin sivuja. Käy tutustumassa aiheeseen Nettisivujen generaattorit osiosta.

Sivut.org – ohjeita web-sivun tekijöille

Elkoo.net HTML-kielen perusteet.

W3SSchools Online on mielestäni opetusmateriaaliltaan parhaimpia sivustoja mitä löytyy. Sieltä löytyy kaikki mahdollisest aiheet HTML, CSS, XML, JavaScript, .NET, PHP ja paljon muitakin. Tämä saitti on englanninkielinen.

HTML-opas by Kari Lehtonen

Bare Bones HTML-opas  Tämä opas listaa kaikki yleisimpien selaimien tunnistamat komennot. Oppaaseen on listattu kaikki eritellyt komennot jotka sisältyvät HTML 3.2 -versioon, lisäksi on esitelty Netscape -laajennukset Navigator 3.0b5 versioon asti. Opas on yritetty tehdä mahdollisimman selkeäksi käyttää.

Web-julkaisemisen opas Tämä on Web-julkaisemisen yleinen opas, joka keskittyy niihin asioihin, joita kaikki tai ainakin useimmat Web-sivujen tekijät tarvitsevat. Pääpaino on tämän takia HTML-kielellä ja yleisillä suunnitteluperiaatteilla, mutta myös tyyliehdotusten (CSS) käyttöä kuvataan.

HTML-opas by Mika Vesterholm