Sosiaalinen verkosto

Jos olet persutamassa oman sosiaalisen verkoston, niin ohessa on muutamia vinkkejä ja asioita, jotka liittyvät aiheeseen.

Mitä tarvitaan

1) Yksin ei ole mitään järkeä lähteä rakentamaan skrätsistä, koska koodaus työtä tulee olemaan aivan mielettömästi. Yksi vaihtoehto on vuokrata / palkata sovelluskehittäjän. RentaCoder.com on palvelu, josta tämä onnistuu.

2) Jos suunnittelet pienemmän sortin verkostoa, niin tässä on ratkaisu! Ning.com on ilmainen palvelu. Tämän palvelun avulla voit helposti perustaa oman verkoston, johon on mahdollista kustomoida paljon käteviä toiminnallisuuksia.

Kunhan muistat, että virallisesti sinä et omista verkostosi sisältöä ja jos Ning.com joskus sulkee palvelunsa, kaikki katoa!

3) Markkinointi on kaikista tärkein. Usko pois, Facebookin kaverit tai sähköpostin lähettäminen kavereille ei riitä alkuunkaan mainostamiseen. Jos aijot kilpailla muiden verkostojen kanssa, sinun pitää mainostaa merkittävästi. Joudut ehkä jopa käyttää rahaa, jos aijot kilpailla suurempien verkostojen kanssa.

Fakta on se, että ison verkoston ylläpito vaati koodaustaustaa ja rahaa mainostamiseen, jos nämä puuttuvat niin saatat olla kiinnostunut mun artikkelistä Kuinka tehdä rahaa internetissä